sve što trebate imati

Proljetna beauty rutina u nekoliko jednostavnih koraka

11.04.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Vrijeme je za nove beauty navike, a Douglas ima odlične pogodnosti koje ne smijete propustiti

Visoke temperature su nas proteklih dana pomalo iznenadile, ali i razveselile. Napokon je došlo vrijeme za proljetnu transformaciju, a baš poput odjeće i obuće, i beauty rutina se mijenja s promjenom vremena. Čista i zdrava koža zahtijeva odgovarajuću njegu i zaštitu, a ovih dana su u fokusu lagane kreme, dok one bogatih tekstura padaju u drugi plan. SPF zaštita mora biti vaš najbolji prijatelj, a za make up izbor predlažemo blistave i prozračne lookove koji ostavljaju dojam svježine.

Donosimo vam nekoliko jednostavnih koraka za vašu proljetnu beauty rutinu i naš izbor iz Douglas parfumerija s kojim nećete pogriješiti.

Čišćenje kože

Pravilno čišćenje kože ključno je za zdrav izgled. One.Two.Free! Favourite Foaming Cleanser nudi nježno, ali učinkovito čišćenje koje će ukloniti nečistoće i pripremiti kožu za ostatak beauty rutine. Ovaj proizvod ne isušuje kožu te pomaže u održavanju ravnoteže hidratacije, pružajući osjećaj svježine i čistoće kakav nam je u proljeće neophodan.

Hidratacija i SPF

U proljetnim mjesecima, važno je pružiti koži dovoljno hidratacije i zaštite od sunca. Douglas Collection 48H Hydrating Day Cream pruža dugotrajnu hidrataciju, čuvajući kožu mekom i nahranjenom tijekom cijelog dana.

Za dodatnu zaštitu od sunca naš je izbor Rituals Karma Sun Protection Face Cream SPF50, koja osigurava visoku zaštitu od štetnih UV zraka bez osjećaja težine ili masnoće.

Laganiji make up

Kad je u pitanju make up, u proljetnim danima manje je više. Too Faced Cloud Crush Blurring Blush je idealan proizvod za dodavanje svježeg rumenila bez teškog osjećaja. Ovo blago rumenilo pruža prirodan sjaj i boju, ističući vašu ljepotu na suptilan način. Možete ga lagano nanijeti na obraze za prirodan izgled ili ga slojevito koristiti za intenzivniji efekt.

Izbor najboljih proljetnih mirisa

Za potpuni proljetni doživljaj, odaberite miris koji će oživjeti svježinu i energiju sezone. Maison Margiela Replica From the Garden Eau de Toilette nudi mirisnu kompoziciju s cvjetnim i voćnim notama, savršenu za sunčane dane. Ovaj miris stvara ugodnu atmosferu i ostavlja nezaboravan dojam gdje god da krenete.

Uživajte u obnovljenoj beauty rutini uz ove jednostavne korake, a posebnu proljetnu inspiraciju pronađite u sjajnoj ponudi koja vas 12. i 13. travnja očekuje u Douglas parfumerijama i na douglas.hr. Za kupovinu iznad 30 eura ostvarite neodoljivih 20% popusta na gotovo sav asortiman, a najvjernije kupce koji su članovi Douglas Beauty card kluba očekuju i dodatne pogodnosti, ovisno o iznosu potrošnje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Douglas Hrvatska.