PRAVI HEDONISTI

Najveći neprijatelji ovog horoskopskog znaka su apetit i ljenčarenje

28.04.2024 u 07:26

Bionic
Reading

Drugi znak zodijaka, koji ove godine vlada od 19. travnja do 20. svibnja, poznat je po čvrstoj građi, izdržljivosti i otpornosti. Njegovi pripadnici u pravilu imaju široka ramena i snažan vrat, lica su im ovalnog ili kvadratnog oblika, oči krupne i blistave, a nos nerijetko vrlo izražen

Zahvaljujući svojoj vladarici Veneri, boginji ljepote, ljubavi i tjelesnih užitaka, ističu se putenošću i punim usnama. Žene rođene u tom znaku imaju zavodljivu figuru s izraženim bokovima i grudima, čak i kad su vitke, poput glumice Penelope Cruz ili kanadskog supermodela Linde Evangeliste.

Pogledaj detaljni horoskop

Muški Bikovi obično su mišićavi i atletski građeni, poput Dwaynea Johnsona, Davida Beckhama i Channinga Tatuma. Zbog sklonosti uživanju u hrani i ljenčarenju, oba spola mogu nakupiti suvišne kilograme, no oni se uglavnom pravilno raspoređuju. Ujedno, tjelovježba kod Bikova vrlo brzo proizvodi učinke. Najviše im odgovara vježbanje na otvorenom jer su jako povezani s prirodom.

  • +4
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Kad je o zdravlju riječ, Bik regulira grlo i glasnice. Budući da su im to i jake i osjetljive točke, moraju voditi računa o tome da ih zaštite od hladnog vremena i napitaka. Pretjerano uživanje u hrani i piću izlaže ih pretilosti te smetnjama probave i krvotoka.

  • +3
David Beckham je Bik, rođen je 2. svibnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: TOT / Goff Photos / Profimedia

Iako su zbog snažne volje mnogi Bikovi disciplinirani i skloni zdravoj prehrani, oni koji se previše prepuste hedonizmu mogu postati pasivni i podložni navedenim tegobama. Potrebno je da se nauče suzdržavati od ovozemaljskih užitaka i vode računa o uravnoteženoj prehrani bogatoj vitaminima, mineralima i naročito vlaknima. Preporučuje im se i redovno prakticiranje tjelesnih aktivnosti, od rada do sporta.

  • +8
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: @CELEBRITYLIVIN_ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA