vlada euforija

Baby Lasagna ponovno oduševio obožavatelje, ali i otkrio detalje iz privatnog života

09.05.2024 u 17:07

  • +10

Baby Lasagna u Malmöu

Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Bionic
Reading

Druga polufinala večer ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije održat će se večeras u Švedskoj, a prašina koju je podigao Baby Lasagna se ne stišava. Naš predstavnik došao je na druženje s publikom i tom prilikom otkrio i neke crtice iz privatnog života

Odlično raspoloženi obožavatelji uz pjevanje stihova hita 'Rim Tim Tagi Dim' dočekalo je na krovu velikog šoping centra u Malmöu dočekao je Baby Lasagnu gdje je naš eurovizijski predstavnik došao na druženje s publikom u organizaciji utjecajnog eurovizijskog portala Wiwibloggs.

Dobro raspoložen i pristupačan, Baby Lasagna se podružio s okupljenim obožavateljima, podijelio autograme, ali i odgovorio na poneka pitanja. Tako je rekao da se njegove mačke Stipe, Branka i Gertruda nalaze kod bake njegove zaručnice Elizabete dok je on u Švedskoj. Također je otkrio kako mu samo putovanje do Švedske nije bilo zbog straha od letenja.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Glazbenik je također ispričao kako je on 'small town boy' te da se ne bi volio preseliti u veći grad. 'Na sceni sam Baby Lasagna, privatno sam Marko. Nas se dvojica razlikujemo. Baby je ekstrovert, prepun energije, Marko sve to nije,' otkrio je publici. Ispričao je i kako njegov tim čine ljudi koji su mu ili članovi obitelji ili prijatelji, a otkrio je i kako od lazanja ipak više voli pizzu, i to margaritu.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson