poruka podrške

Zbog nje je Baby Lasagna na Eurosongu: 'Ljubomorna sam!'

09.05.2024 u 15:16

Bionic
Reading

Pjevačica Zsa Zsa uputila je poruku podrške Marku Purišiću, uz dodatak da mu zavidi na nevjerojatnom timu s kojim surađuje

Kada je Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala od nastupa na Dori, sigurno nije ni slutila da je time povukla potez koji će danas rezultirati ovakvom slavom Baby Lasagne i Hrvatskom kao favoritom za osvajanje Eurosonga.

Pri objavi o odustajanju napisala je kako bi radije da netko drugi dobije priliku. Taj netko drugi, točnije Marko Purišić, itekako ju je znao iskoristiti.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

O svemu je sada progovorila i pjevačica koja se oglasila na društvenim mrežama porukom punom podrške i vjere u uspjeh hrvatskog tima na Eurosongu.

'Ovo nije slučajno... ovo je zapisano negdje u zvijezdama...Ovo se očito moralo dogoditi. Još je nevjerojatnije iz moje perspektive jer znam koliko se situacija moralo posložiti, da vam bar mogu to nekako opisati, ali mimo toga, Marko, to što si bio rezerva je trebalo baš tako biti! Ima li bolje price od tog? Filmski! To je samo dokaz da kad je nekome nešto suđeno - naći će put! Plus trud i rad uz to, koji je vidljiv iz svemira - nema granica', pisala je Zsa Zsa i nastavila:

'Baby Lasagna, ja vjerujem da je i ova subota zapravo tek početak, rođen si za to, svi to vidimo!! (Ako ćeš uopće i vidjet ovo u hrpi svega, čuli smo se kad si imao manje od 1000 followera, sad si prešao 100 000 😅🤌🏻)', poručila mu je.

Dodala je i kako mu pozitivno zavidi na nevjerojatnom timu ljudi koji ga okružuju i s kojima gradi put ka uspjehu.

'P.S. Ljubomorna sam i na cijeli tim koji imaš! Sve redom mladi, maštoviti, sposobni i bez kreativnih okova i kompromisa koje svi po putu inače vole forsirati. Wow, šešir do poda!❤️'

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

'A vi ljudi, budite prezentni u subotu jer pred nama se upravo ispisuje povijest o kojojće se pričati desetljećima!', poručila je Zsa Zsa.

Baby Lasagna vodeći je favorit na kladionicama s 41% šanse za pobjedom te se trenutno nalazi među najslušanijim izvođačima na slavnom iTunesu, a koliko je popularan potvrđuje i podatak da su fanovi već proglasili 'Rim Tim Tagi Dim' najboljom pjesmom Eurosonga 2024. te mu uručili prigodnu nagradu.

spektakularna atmosfera

Hrvatske zastave i publika u transu: Evo kako je Baby Lasagna rasturio na koncertu

Pogledaj galeriju