Pijte vodu iz staklene boce

Pijte vodu iz staklene boce

07.05.2012 u 11:28

Bionic
Reading

... koja je namijenjena poboljšanju svojstava pitke vode, a zove se Flaška. Stavite bocu, Flašku, pod mlaz vode iz pipe, napunite je i nosite sa sobom; na posao, u šumu, na predavanje. Boca Flaške je sposobna od vode iz pipe napraviti živu vodu, po strukturi sličnu izvorskoj

Tako kažu proizvođači Flaške u uputstvima za upotrebu. Isto tako tvrde da je boca Flaške informirana što bi značilo da sadrži 71% silicija u staklu u kojega su, pomoću posebne opreme njemačke izrade, utisnute informacije (oku nevidljive,
a očito i tajne, jer ne piše ništa ni po boci ni u uputstvima) koje pozitivno utječu na svojstva vode.


Voda iz pipe dakle živne u Flaški! Osim svegaizbjegavate kupovanje vode u plastičnim bocama, zagađivanje okoliša iorganizma


Flaška gola, odnosno bez čarape ...


... i Flaška odjevena, odnosno s čarapom!

Sve to skupa izgleda kao neki hudu vudu, ali kvantna fizika je znanost na koju se proizvođači Flaške pozivaju i skepticima poručuju da se djelovanje lako može provjeriti. Valja samo napraviti limunadu s vodom iz Flaške i onom direktno iz pipe.
Razlika se osjeti u znatno manjoj kiselosti limunade s vodom iz Flaške.

Flaška je staklena pa neće u vodu izlučivati štetne tvari poput plastičnih boca koje vodu obogaćuju tvarima koje ometaju rad hormona a zovu se Antimon i bisfenol!

Isto tako pišu da je voda iz Flaške mekša i pitkija i da iz tijela izvlači slobodne radikale i omogućuje bolju hidratiziranost.

I nešto što je mene ponukalo da koristim Flašku, odnosno staklenu bocu za vodu koju pijuckam tijekom dana i nosim sa sobom, a to je:

svakim korištenjem Flaške ili staklene boce za vodu uštedjet ćete tri litre vode i četvrt litre nafte koliko je potrebno za proizvodnju jedne plastične boce.
Svaka plastična boca završi u smeću, jer nije primjerena za višekratnu upotrebu.


Staklenu bocu možete koristiti pri vožnj bicikla ...


... i to u posebnoj, neoprenskoj odorici

Flaška može poboljšavati kvalitetu vode četiri godine, nakon toga ju je potrebno ponovo - informirati (ne piše gdje i kako).

Za njezino učinkovito djelovanje tijekom tog razdoblja potrebno ju je prati ručno,
a kamenac ukloniti limunom. Ne ostavljajte je blizu uređaja s moćnim elektromagnetskim zračenjem (mikrovalna pećnica).


Čep i zaštitnu nogavicu mijenjajte po potrebi. Osobno - nogavicu bih odmah promijenila, jer me podsjeća na čarapu i nekako mi sve skupa izgleda smiješno.
Ali razumijem zašto se koristi navlaka - da se spriječi razbijanje stakla


Postoje dvije veličine; 0,33 L i 0,75 L - veći je volumen pogodniji za sportske aktivnosti i boravak na poslu


Korištenjem
Flaške uštedjet ćete novac, jer je voda iz pipe 250 do 1000 puta povoljnija od vode u plastičnim bocama, a kvaliteta joj je jednaka pa čak i bolja u većini slučajeva

Flašku možete kupiti u maloj ljekarni preko puta slastičarnice Amelie, u Vlaškoj 5,
a više informacija ili o narudžbama saznajte ovdje.