Fotkanje adventskih vijenaca

Fotkanje adventskih vijenaca

14.11.2011 u 12:15

Bionic
Reading

Nedjeljno, rođendansko jutro i poslijepodne (da, jučer mi je bio rođendan :)) prošlo je radno. Fotkali smo adventske vijence za Nives iz Minutadvije. Nives je dobrohotna skupljačica mladih dizajnerskih nada kojima u sveopćoj besparici omogućava da se kreativno izraze i tako, umjesto u očaj, energiju kanaliziraju u nešto lijepo i korisno. Jedna od tijeh nada je i moja malenkost ;)

Drugovi i drugarice zvanično smo ušli u period slavlja, veselja ikreativnosti i nećemo dopustiti da se pretvori u gomilanje stresa,frustracije i tuposti!

Zato pogledajte neke od vijenaca koje su načinile vrijedne dizajnerske ručice i tako sebi ili si otvorite predbožićnu čakru!

Jučerašnji nam je dan protekao u slavljenju mog rođendana, fotkanju adventskih vijenaca i naguravanju pod dekicom; pas, žena, muškarac ;).
Temperaturni minus zove toplu dekicu, ličke, vunene čarape, šalicu čaja i dobar film ili knjigu te ... osmišljavanje advenstkih vijenaca.

Ako vam se ne da stvarati vlastite imate zavidnu ponudu naših ... kod Nives :). Bacite okance i zaljubite se u kakav dobar komad vijenca i svakako chekirajte što smo snimali cijelu nedjelju!


Detalj vijenca s otvorne fotografije


Fotkanje adventskih vijenaca je također kreativni proces!


Sve je bijelo ...


... bilo grad(sko), glamour ...


... chic, il' ...


... kak'ti natur/rogač selo ;) (referiram se na Tadijinu (Dragutin Tadijanović) pjesmu u kojoj jedan od stihova glasi; sve je bijelo, grad i selo) ...


... da ne bi došlo do zabune i krivih tumačenja komentara na ono što se gleda ;). Ovdje valja obratiti pažnju na kombinaciju rogača, granja i kuglica ...


Jedan laboratorijski advenstki vijenac! Ampulice su ove godine - in!


Neki od mojih vijenaca načinjeni i predstavljeni na prošlogodišnjem Vintage Xmass Tavanskome buvljaku (ovi pernati desno su poput pahuljica. Neotopivih.)