ARENA CUP

Utakmica između Gorice i Varaždina prekinuta nakon 45 minuta, pogledajte zašto

17.01.2024 u 16:59

Bionic
Reading

U kišom potopljenom Medulinu na Arena Cupa neobičnu i kratku utakmicu odigrali su Gorica i Varaždin.

Vremenski uvjeti su utjecali na igru, ali i trajanje utakmice. Igralo se tek jedno poluvrijeme nakon kojeg je rezultat bio 0:0 što je Gorici bilo dovoljno da osigura drugo mjesto u skupini te borbu za treće mjesto protiv Lokomotive (subota, 11 sati).

'Zaključak je bio da završimo utakmicu, ne riskiramo ozljede jer prvenstvo je na pragu i mislim da je to najbolja odluka za zdravlje igrača', rekao je trener Gorice Dinko Jeličić.

Gorica u nastavku SuperSport HNL-a u srijedu 24. siječnja od 17 sati dočekuje Rijeku (MAXSport 1, MAXtv).

'Nisu ovo bile klasične pripreme, rekao bih da je bila malo duža pauza u prvenstvu. Dočekujemo Rijeku, imamo svoje ciljeve pa ćemo vidjeti. Ovaj vremenski hendikep nas je malo poremetio, ali kako nas tako i ostale. Spremit se i probat odraditi što bolje tu utakmicu protiv Rijeke', zaključio je Jeličić.

Privremeni trener i sportski direktor Varaždina Nikola Šafarić se nadovezao:

'Može se i po ovakvim uvjetima vidjeti što još treba popraviti. Imamo vremena do domaće utakmice sa Slavenom (petak, 26. 1. 2024., 17 sati, MAXSport 1, MAXtv). Dečki dobro rade, ali imao te neke dječje bolesti. Moramo se ovih desetak dana zategnuti do kraja. poraditi na fokusu. Svaki lošiji dan protivnik kažnjava i zato moramo uvijek biti na 100 posto',

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/tportal

Podsjetimo, Istra 1961 je viskom pobjedom nad beogradskim Radničkim 9:0 potvrdila prvo mjesto u svojoj skupini i osigurala finale protiv Slaven Belupa koja je na rasporedu u subotu u 14:30 sati.

Standings provided by Sofascore