OTKAZANA PLAVA NOĆ

Sramota za Imotski! Dinamovci nisu dobrodošli u tom gradu

03.05.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Klubovi poput Hajduka i Dinama diljem Hrvatske imaju svoje navijače, pa se tako (i usred) Zagreba znaju organizirati Bile noći za Hajdukove pristalice. No, u Imotskom očito postoji prevelik antagonizam prema Dinamovim navijačima, jer u tom je gradu zavladao strah nakon što je obznanjeno da se za 10. svibnja organizira Plava noć

Plava noć, namijenjena navijačima, simpatizerima i pristašama Dinama zbog prijetnji morala se otkazati, a imotski Radio NU, koji je i reklamirao isti događaj, odmah se suočio s prijetnjama, o čemu su izvijestili na svojoj službenoj stranici.

Objavu s portala nu.com.hr prenosimo u cijelosti.

Ono što je trebalo biti večer posvećena ljubiteljima i simpatizerima GNK Dinama Zagreb, pretvorilo se u dramatičan okret događaja.

Radio NU, pouzdan izvor informacija, našao se usred vrtloga optužbi i prijetnji nakon današnje objave objave o Plavoj noći u Imotskom koja se treba održati u petak 10.05.

Unatoč tome što su samo izvršavali svoj posao, objavljujući plaćenu reklamu, postali su metom agresivnih napada. Prijetnje i uvredljive poruke zatrpavale su naše društvene mreže.

Dodatno, restoran prvobitno odabrana lokacija za događaj, iznenada je otkazao proslavu. Organizator je obavijestio Radio NU da tragaju za zamjenskim prostorom.

Plava Noć u Imotskom je sada je preplavljena sjenkom skandala i intriga!