facebook se užario

Navijači Rijeke poslali jasnu poruku čelnicima kluba; ovi komentari sve govore

10.06.2022 u 15:59

Bionic
Reading

Svi navijači odreda zabrinuti za Rijeku nakon odlaska Drmića, Murića, Pavičića i trenera Tomića

U redovima hrvatskog prvoligaša Rijeke vlada zabrinutost. Obavljeni su veliki transferi koji su za Riječane pozitivni zbog financijske dobiti, no negativno je za njih to što su ostali bez trojice najboljih igrača. Drugi strijelac lige s 21 golom Josip Drmić prešao je u Dinamo, a Robert Murić i Domagoj Pavičić u turski Konyaspor, a klub je napustio i trener Goran Tomić.

'Želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, počevši od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, Robertu Palikuči i Ivanu Manceu, sportskim direktorima s kojima sam surađivao, Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, igračima na odličnim igrama i siguran sam da smo u svakom trenutku davali svoj maksimum. Rijeka će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju kao jedan predivan dio moje karijere. Na kraju hvala i svim navijačima na podršci', rekao je Goran Tomić prije dva tjedna.

Jasno je da će Rijeka u novu sezonu ući puno slabija nego što je bila u ovoj, a navijači su toliko presimistični da im se čak izruguju po Facebooku.

'Hoće li imati tko igrati? Pitam za pretplatnike, njih preko 10000', jedan je od komentara. 'Hoće li dogodine Orijent ili Rijeka u prvu ligu?', dodao je drugi.

Ostale komentare pročitajte u prilogu s Facebooka.

Nogometaši Rijeke u novu sezonu HNL-a ulaze 8. srpnja dvobojem protiv Šibenika na Šubićevcu nakon čega slijedi dvoboj s Hajdukom na Poljudu koji će zbog europskih obaveza gotovo sigurno biti odgođen. Nova sezona svakako će biti prepuna izazova...