DO LJETA 2026.

Hajduk neumorno radi, Bili produžili suradnju s još jednim stožernim igračam

13.07.2023 u 17:40

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni doprvak Hajduk objavio je kako je produžio ugovor s pouzdanim lijevim bočnim Dariom Melnjakom (30) do ljeta 2026. godine s opcijom produženja za još jednu godinu

Melnjak je u Hajduk stigao u rujnu 2021. godine iz turskog Rizespora, a tijekom svog boravka u Splitu istaknuo se važnim pogocima u polufinalnim i finalnim utakmicama Kupa kako prošle tako i pretprošle sezone. Tri od svojih ukupno 12 golova za Hajduk Melnjak je postigao upravo u finalima Kupa (dva lani Rijeci i jedan ove godine Šibeniku).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

"Dario je postao jedan od stožernih igrača koji je svojim nogometnim, ali i ljudskim kvalitetama dao veliki doprinos rastu naše momčadi. Također, postigao je neke vrlo važne pogotke od kojih posebno vrijedi izdvojiti one u oba finala Kupa koja je Hajduk osvojio. Ušao je u posljednju godinu ugovora te potpisom novog želimo pokazati koliko je značajan za našu momčad. Igrač je koji dokazuje privrženost bijelom dresu kao i želju za ostvarivanjem većih ciljeva", kazao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

"Želja kluba bila je i moja želja što znači da smo dobro radili zadnje dvije godine. Odgovornost je sada još veća, nastavljamo na dobrim temeljima i vjerujem da nas čeka još ljepša budućnost. Očekivanja su visoka za ovu sezonu, želja mi je da kao ekipa napredujemo zajedno, da imamo dobru kemiju, a u tom slučaju nema razloga da ne bude još bolje nego do sada", istaknuo je Melnjak. 

U razdoblju od 2019. do 2021. godine Melnjak je upisao i osam nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.