ZNA SE TKO ĆE GA ZAMIJENITI

Gotova suradnja! Nakon sedam godina, Modri se rastali od 'svjetskog igrača'

08.05.2024 u 17:02

Bionic
Reading

Još u lipnju prošle godine najavljen je prekid suradnje Dinama i njemačkog proizvođača opreme, Adidasa. Naravno, ugovor se morao ispoštovati do kraja, odnosno do isteka ove sezone

Dinamo je 2017. potpisao ugovor na tri godine suradnje s 'adidasom' (op.a. tako se piše, s malim 'a'), a potom je 2020. godine ta suradnja produžena do ovog ljeta.

No, iako je njemački proizvođač svjetsko ime, čini se da u Dinamu nisu previše impresionirani njegovom uslugom, jer iako bi htio - Dinamo ipak nije u rangu Real Madrida ili Bayerna, pa igračima ne dostavlja previše dresova. S toga se i mnogi igrači nerado sjete proslava, jer svaki poklonjeni dres potom su morali platiti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ipak, od nove sezone tih briga navodno ne bi trebali imati, jer za dostavu dresova brinut će se Castore. Riječ je o britanskom proizvođaču sportske opreme, koji je osnovan 2015. godine i surađuje s klubovima poput Aston Ville, Newcastlea, Bayer Leverkusena i Feyenoorda.

Castore je ušao i u Formulu 1 i službeni je sponzor McLarena, ali i Red Bull Racinga, u Moto GP-u uzeo je Hondu , a među tenisačima njihovu je opremu nosio i bivši svjetski broj 1, Andy Murray.

Zanimljiv je to popis vrlo respektabilnih imena iz raznih sportova, a njima se, eto priključio i Dinamo.