PLES MILIJUNAŠA

Dok on na Euru lovi zlato, kontroverzni menadžer radi na njegovom transferu života; već je pao i sastanak s predsjednikom PSG-a

19.06.2021 u 16:08

Bionic
Reading

Paul Pogba (28) se nalazi s francuskom reprezentacijom na Euru, a za to vrijeme njegov menadžer Mino Raiola radi na velikom transferu

Francuski veznjak je ugovorom vezan uz Manchester United do ljeta 2022., a nema naznaka da želi ostati na Old Traffordu.

I prije se pričalo kako Pogba nije presretan u 'Crvenim vragovima', a pošto mu je još ostala jedna sezona, jasno je da su u premijerligašu prisiljeni prodati svoju zvijezdu ovoga ljeta kako im sljedećega ne bi otišla besplatno.

Prema pisanju The Mirror, dok Pogba lovi europsko zlato s reprezntacijom, njegov menadžer Mino Raiola radi na njegovom transferu života te se je ovih dana sastao s predsjednikom PSG-a Nasserom Al Khelaifijem kako bi dogovorio prelazak svojeg štićenika.

  • +12
Mađarska - Francuska, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: EPA / Autor: Alex Pantling / POOL

Nije poznato koliko bi PSG koštalo da dovede Pogbu, ali trenutačna tržišna vrijednost francuskog veznjaka je oko 70-ak milijuna eura, pariški klub treba izdvojiti i značajan iznos za njegovu plaću te uz to treba namiriti i menadžera Raiolu koji je poznat kao tvrd pregovarač. Neće biti jeftino!