SVAKI DAN JE ISTI

Zoran Šprajc javio se iz samoizolacije i otkrio svoju novu omiljenu dnevnu rutinu

10.12.2020 u 18:49

Bionic
Reading

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc nedavno je putem društvenih mreža prijatelje i obožavatelje obavijestio da je završio u samoizolaciji, i to zahvaljujući svojim ukućanima, a sada ih je odlučio informirati i o tome kako provodi dane. Ako je suditi prema njegovoj posljednjoj fotografiji, nije pretjerano oduševljen prisilnim boravkom u kući

'On Air, not. Tj. barem ne ovaj tjedan. Zahvaljujući svojim bližnjima provest ću ga s njima u samoizolaciji. Ako bude sve OK, u RTL Direktu se vidimo idući tjedan. Pusa svima, a ne samo njima', napisao je Šprajc u ponedjeljak na Instagramu uz fotografiju na kojoj se smješi za kameru i time svoje pratitelje i prijatelje obavijestio da i njemu, kao i njegovoj obitelji, prijeti koronavirus.

Simpatični voditelj postupio je odgovorno i ostao kod kuće te je na 10 dana, koliko po novome traje izolacija, ostavio po strani voditeljsku palicu. Iako je naviknuo na ubrzan novinarski tempo, sada je na prisilnom odmoru koji će mu dobro doći da uspori i posveti se sebi.

U četiri zida nema se previše toga za raditi, a sudeći prema fotografiji koju je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu, Šprajc nije pretjerano oduševljen činjenicom da mora biti zatvoren u kući.

'Lijep je dan pa sam se malo sredio i prošetao do kapije. Baš sam se dobro proveo. Možda ću i sutra. A kako vi provodite vrijeme u samoizolaciji?', napisao je ironično 52-godišnji voditelj uz sliku na kojoj slojevito odjeven za van pozira iz svog dvorišta.

  • +13
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'Treba se srediti nekad i za po doma... Sretno', 'Pa nije loše ni tak malo viruckati vani', 'Bilo nas je još... Potpuni mejkap, pa do dnevnog boravka... prošlo je', 'Tak sam i ja, s jedne na drugu stranu dvorišta, nadzorna kamera... proći će i to', 'Čuvajte zdravlje, to je najbitnije. Sve ostalo će doći, polako', komentirali su Šprajcu njegovi fanovi, a komentar je ostavio i hrvatski chef Mate Janković.

'Jesi zviždao macama u prolazu?', pitao je Janković.