SREĆA U OBITELJI

Trenuci samo za njih: Trudna Marija Husar Rimac sa svojim je dečkima 'pobjegla' na more

28.10.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Zagrebačka vokalistica i nekadašnja Divasica i njezin suprug Vjekoslav Rimac trenutno proživljavaju jedno su od najsretnijih razdoblja života. S veseljem iščekuju početak 2021. godine, kad je termin njezinog poroda. U međuvremenu guštaju i spremaju se za dolazak još jednog dječaka, a počastili su se i odlaskom na Kvarner

Presretni par smatra da je Marijina trudnoća 'dar od Boga', što i ne čudi, obzirom da su se gotovo već pomirili da će njihov 6-godišnji sinčić Ivan ostati jedinac. A onda je u njihov dom stigla naljepša moguća vijest, ona da je Marija Husar trudna.

Marija Husar Rimac i suprug Vjekoslav sa svojim sinom Ivanom uputili su se do Opatije, a pjevačica blista od sreće i zadovoljstva na fotografiji koju je objavila na Instagramu. Pozirali su zagrljeni ispred statue Djevojka s galebom na stijeni uz obalno šetalište Lungomare. U komentarima joj i dalje mnogi čestitaju na trudnoći i poručuju da su predivna obitelj.

View this post on Instagram

🧡

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac) on

'Od prvog trena pri samoj pomisli da iščekujem dijete presretna sam jer je to za mene i moju obitelj veliko Božje čudo. Redovito uzimam vitamine i dva puta odlazim na treninge za trudnice. Što se tiče uređenja sobice za malenog, maksimalno ćemo iskoristiti Ivanove stvari, recimo kolica, kinderbet i veće stvari, a s robicom ću se izguštirati i krenuti u poveći šoping', otkrila je Marija prije nekoliko dana za tportal.