mete konkurenciju

Švicarska nakon nastupa pala na kladionicama, pogledajte kako stoji Baby Lasagna

09.05.2024 u 22:41

Bionic
Reading

Druga polufinalna večer otkrila je 10 preostalih natjecatelja koje ćemo gledati u finalu Eurosonga, a brojke na kladionicama znatno su se promijenile

Nemo, predstavnik Švicarske, slovi za jednog najvećih konkurenata Baby Lasagne, a za finale Eurosonga izborio se u drugoj polufinalnoj večeri.

A osim Švicarske, u finalu Eurosonga u subotu iz druge polufinalne večerii gledat ćemo Latviju, Austriju, Nizozemsku, Norvešku, Izrael, Grčku, Estoniju, Gruziju i Armeniju. Podsjetimo, večeras su nastupile i Francuska, Španjolska i Italija, a one imaju izravan prolaz u finale.

Nemo je nastupio četvrti po redu s pjesmom ‘The Code‘ koja je tjednima vodila na eurovizijskim kladionicama, a govori o putovanju započetom spoznajom da Nemo nije ni muškarac ni žena.

Iako je publika bila oduševljena Nemovim vrhunskim nastupom koji je uključivao i prelazak preko velikog kotača nakon čega su ga nagradili ovacijama, nakon nastupa, Švicarska je pala na kladionicama.

Prije polufinala kladionice su joj davale 20 posto šanse za pobjedu, nakon toga su pale na 18 posto, a zatim na 17 posto Ispred Švicarske je hrvatski predstavnik Baby Lasagna kojem kladionice trenutno daju 44 posto šanse za pobjedu.

Nakon nastupa najvećeg konkurenta Baby Lasagne, a eurovizijske kladionice rekle su svoje – brojke su naklonjene Hrvatskoj!

  • +38
Proba natjecatelja uoči druge polufinalne večeri Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL