vikend šoping

Marijana Batinić 'pazarila' na svom omiljenom mjestu, pratitelji se slažu: 'Najšarmantnija voditeljica na najljepšem Britancu'

24.01.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Popularno zvana 'Mali plac' nedjeljna tržnica na zagrebačkom trgu vremenom je postala poznato okupljalište ljubitelja antikvarijata, antikviteta i kolekcionara, čime je šarmantni trg dobio novo ozračje. Mnogima najdraža voditeljica kad god ima vremena skokne ondje vidjeti što se nudi

Britanac je, kažu građani, posljednji trg koji je zadržao stari zagrebački štih. Ondje roditelji mogu popiti piće dok djeca bezbrižno trčkaraju, nedjeljom otići na sajam antikviteta ili kupiti nešto od kumica na placu. Marijana Batinić je više puta pokazala da ondje voli dolaziti s obitelji i prijateljima.

'I po kiši i po snijegu - Britanac nedjeljom. Jedini problem mi je što nisam ponijela dovoljno veliku torbu za shopping', našalila se RTL-ovka pored fotografije na kojoj pozira s ogromnom, prošivenom, platnenom crnom torbom. Uz mnoštvo komplimenata koje dobiva za svaku objavu, više pratitelja je konstatirali da je 'najšarmantnija voditeljica na najljepšem Britancu'.

Na pitanje jedne od pratiteljica što je 'pazarila', RTL-ova voditeljica je odgovorila: 'Radni stol rezervirala ali nisam sigurna, jos ne mogu stolicu adekvatnu naći za njega'. U Instagram storyju je pokazala za kakav stolić traži stolice.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL