godine su samo broj

David Beckham slavi rođendan, a Victoria mu poručuje: 'Volim kad starimo zajedno'

02.05.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Victoria Beckham prije nekoliko je dana proslavila pedeseti rođendan, a sada je vrijeme i za Davidovo slavlje! Bivši nogometaš slavi 49. rođendan, a iza njega je godina puna uspjeha

Nekoliko dana nakon Victorije, rođendan slavi i David Beckham! Popularnu nogometnu zvijezdu još godina dijeli do ulaska u 'klub 50', a lijepa mu je Vicky, kao i obično, rođendan čestitala i javno ne krijući ljubavne osjećaje.

Nakon što je David supruzi rođendan čestitao hvalospjevima ljubavi, Victoria je odlučila držati se kratke i jasne čestitke: 'Sretan rođendan Davide. Volim kad starimo zajedno! Nisi daleko iza mene!!!! Ti si naše sve!!!! Najbolji tata i muž svi te toliko volimo', napisala je uz dvije zajedničke fotografije.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

50. je rođendan popularna dizajnerica s pjevačkom karijerom proslavila u Londonu u ekskluzivnom restoranu, a pitanje je hoće li suprug slijediti njezin primjer ili će organizirati intimnije slavlje.

Godina iza bivšeg nogometaša bila je ispunjena putovanjima, među kojima je i odmor u Hrvatskoj tijekom kolovoza 2023, ali i poslovnim uspjesima s nogometnim klubom kojeg vodi u Miamiju. Također, ove je godine izašao i Netflixov dokumentarac o njegovom životu i uspjehu te su obožavatelji dobili priliku upoznati nogometnu ikonu još bolje.

'Tako dobro čistim no nisam siguran da to moja žena toliko cijeni. Kada svi legnu u krevet, ja tada hodam uokolo, čistim svijeće, stavljam svjetla na pravu postavku, pazim da je posvuda uredno. Mrzim kad siđem ujutro a tamo još uvijek stoje šalice, tanjuri... Zamorno je ponekad obilaziti svaku pojedinu svijeću i čistiti je. Režem vosak za svijeće, čistim staklo oko nje...Znam, čudno zvuči', otkrio je David u dokumentarcu otvorivši vrata svoje vile vrijedne 25 milijuna funti smještene u londonskom Holland Parku.

OKRUGLIH 50

Nimalo glamurozno, ali jako zabavno! Ovako je Victoria Beckham napustila rođendansku zabavu

Pogledaj galeriju