bitna poruka

Ana Gruica Uglešić ovog je Božića naučila važnu lekciju

27.12.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Lijepa je godina iza poznate splitske glumice Ane Gruice Uglešić, a 'točku na i' stavlja posljednjih dana stvarajući vrijedne uspomene. Na Instagramu je pokazala djelić atmosfere svojih blagdana te otkrila koju je važnu lekciju naučila ove godine

Priznat ćemo da većina nas tijekom blagdana uistinu pretjeruje. Želimo našim dragim gostima udovoljiti te im pripremiti najfinija jela po tradicionalnim božićnim receptima, a često poželimo donijeti i neku novu deliciju na naš stol. Želje obično pređu u pretjerivanje, a isto je potvrdila i Ana Gruica Uglešić koja je ovih blagdana odlučila promijeniti svoje navike.

'Ove godine sam smanjila doživljaj oko naše familije. I našeg obilja. Iako nas je oko stola bilo, hm, jel neprimjereno reći - ko Rusa? I povećala doživljaj oko tuđih stolova', napisala je glumica na Instagramu uz fotografije lijepo dekoriranog blagdanskog stola na kojem se nalazi više od deset lijepo serviranih crnih tanjura.

'I gle čuda, imala sam za svojim stolom više nego ikad prije. Koji divan Božić, ljudi moji. Volite se', zaključila je Splićanka koja nerijetko ističe koliko joj je obiteljska tradicija važna u životu.

Tradicionalno, za stolom se našla francuska salata te sir i domaći suhomesnati proizvodi, a glavni dekorativni element bio je eukaliptus. Iako se ne zna tko je točno sjedio za Aninim blagdanskim stolom, sigurno je da nije nedostajalo ljubavi - glavnog sastojka Božića!

Badnjak je, kao i mnogi Splićani, proslavila u centru grada u društvu supruga Borana Uglešića s kojim je ove godine još jedanput uplovila u bračnu luku.

Splićanka ima stariju sestru Josipu i mlađu sestru Petru koja živi u New Yorku te ju je nedavno posjetila u društvu sina Marata koji nije skrivao oduševljenje. Iako sestre ne pokazuje često, na društvenim je mrežama nekoliko puta istaknula koliko su bliske te koliko joj je bitna njihova podrška i ljubav.

premijera 'crvene vode'

Oličenje elegancije: Ana Gruica Uglešić plijenila pozornost u glamuroznoj haljini

Pogledaj galeriju