28.12.2012 11:30

Vruća čoksa za kraj

... ove teške, turbulentne i naporne 2012. godine! Želim je preliti preko svih porezotina koje sam zaradila ove godine i na taj ih način nahraniti, zacijeliti i krenuti ispočetka

Foto: Foto: Roko Bahat/

coko

Foto: Roko Bahat
Moram se malo pohvaliti reportažicom koju su za Buro 24/7 napravili divni ; novinarka Tina Kovačićek i fotograf Roko Bahat. Hvala Roku na prekrasnim fotkama, naprosto ne vjerujem da sam uspjela tako dobro izgledati u danima kad mi se život krenuo raspadati.

Vidi se tuga u očima doduše, ali sve ostalo je kao iz bajke.

Foto: Roko Bahat
Dakle, ako ste kao i ja u fazi feniks - ali onoj prvoj kad sve odlazi u prah i pepeo, možda ćete poželjeti nazdraviti svemu čašom tople čokolade i na taj način zagrijati slomljene djelove tijela i psihe. Ovo je idealan recept za tu rabotu!

za dvoje

150 g čokolade za kuhanje
2 šalice mlijeka od lješnjaka (nabavljivog tamo gdje ste čovjek)
2 šalice vode
malo ruma, muškatnog oraščića i đumbira u prahu
prstohvat soli
2 žlice Clipper čokolade u prahu


Stavite sve sastojke u banjamariju i na laganu vatru. Miješajte dok se čokolada ne rastopi, a sastojci ne pretvore u mirisnu, gustu smjesu.

Izlijte u šalice i poslužite toplo. Popijte sve ako vam tako dođe - ionako nemate što izgubit' ;).


Zanimat će vas još...

Playlista