29.05.2012 10:03

Neon je u modi

Komodu sam dobila na poklon od prijatelja zajedno s dostavom od njegovog do mojeg stana. Đentlmen par ekselans ;)! Pronašla je svoje mjesto u spavaćoj sobi. Danima sam je škicala iz kreveta i razmišljala što da joj učinim da bude još ljepša i ondaaa ...

Foto: Foto: Jelena Iva Nikolić/

P1140157

Foto: Jelena Iva Nikolić
... mi je sinulo! Ne trebam je bojati u drugu boju, ne trebam činiti ništa - osim obojati kvakice! Nakon toga sam se sjetila divnih neonskih sprejeva iz Bauhausa koji nisu jeftini (50 kn mala doza), ali su ultrasupermoderni i chic i uostalom, što je 50 kn za osvježenje jednog ovećeg komada namještaja?
 
Prava sitnica ;).

Foto: Jelena Iva Nikolić
Dakle, sprej kupljen ...

Foto: Jelena Iva Nikolić
... kvakice skinute, smještene na Tavan, u radnu atmosferu, uvaljane u temeljnu bijelu boju za metal (koju imamo u škrinjici s bojama, tako da taj trošak ne računam)

Foto: Jelena Iva Nikolić
... i posprejane - neonom!

Skužila sam da se fura neon po odjeći/obući u dućanima koje obilazim i internet portalima po čijim rasprodajama peglam kartice pa odlučih da, osim tenisica, torbice i badića, želim imati neonske kvakice.

Foto: Jelena Iva Nikolić
Povremeno je lijepo i zabavno biti
pomodan ;)

Foto: Jelena Iva Nikolić
(op.a. fotografija je ''na hero'' jer je snimljena drhtavom ručicom. Komoda je sasvim, statički, uredna i ima sve 4 noge inače akvarij ne bi mogao stajati na njoj :))

Poanta cijelog ovog šašavog posta je; ne morate uvijek preurediti cijeli komad namještaja kojeg ste pokupili s krupnog otpada, dobili od prijatelja, kupili na Hreliću  nekad je dovoljan samo ...

Foto: Jelena Iva Nikolić
... mali kozmetički zahvat da isti živne u sasvim novom, neonskom, svjetlu :)

Foto: Jelena Iva Nikolić
Na bojanje zidnih pruga inspirirala me moja joga učiteljica koja hoda po svom studiju i svako malo neku površinu ''označi'' crnim mat lakom (zamjena za tablin), a rečenicu sam ukrala sestrični s profila na fejsu ... toliko o autentičnosti ;)

Foto: Jelena Iva Nikolić
Iako, na ovaj sam komad itekako ponosna; sve pronađeno u zelinskoj šumi; rogovi srnjaka i komad omanjeg panja. Zalijepio i montirao majstor Bahat, obojala i nakitila - ja. Vješalica za nakit nalazi se iznad komode s neonskim kvakicama. Pomalo morbidna divotica :)


Playlista