NAGRADNJAČA

Zavirite u zagrebački Sangha Yoga Centar

10.10.2014 u 08:18

Bionic
Reading

Kao što i sam naziv 'Sangha' u prijevodu sa sanksrta znači zajednica, tako je Sangha Yoga Centar nastao vođen upravo tom idejom. Zavirite nakratko u ovaj inspirativan prostor i osjetite dašak ove zajednice ljudi koji teže cjelovitom i zdravom životu.

Snježana Nina Vukas prva je certificirana učiteljica dinamičnih sustava u Hrvatskoj i osnivačica Sangha Yoga Centra u Zagrebu. Na poduzetnički korak inspirirale su je godine života i rada u inozemstvu, gdje je imala priliku educirati se kod poznatih svjetskih stručnjaka i upoznati se s radom nekih od najboljih yoga centara na svijetu.

Nakon što je u osam godina postojanja promijenio nekoliko lokacija, Sangha Yoga Centar udomio se u samom centru grada, u Radićevoj 7. Svakodnevni raspored nudi satove Vinyasa flow yoge, Ashtanga yoge i ABC satove za početnike, ali i posebne programe poput Prenatalne yoge za trudnice, Yoga terapije za starije i osobe s ozljedama te opuštajućeg Restorative programa koji obuhvaća meditaciju i vježbe disanja. Svake subote poslijepodne su organizirani i besplatni satovi pod vodstvom mladih učitelja.


Već dugo planirate, ali nikako da krenete na yogu? Tportal.hr i Sangha Yoga Centar vam poklanjaju tri mjesečne članarine!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 17. listopada.

Mjesečnu članarinu su osvojile:

Tea Nađ Župan
Kristina Vrdelja
Elizabeta Žalac