tako laskave

Siluetu čine vitkom i pristaju svakom obliku tijela - ovo su traperice koje ćete nositi godinama

20.04.2024 u 07:30

Bionic
Reading

Potraga sa savršenim parom traperica nerijetko je zahtjevan zadatak, a kada se k tome pridoda i brza izmjena trendova nerijetko se osjećamo kao na nemogućoj misiji. Ipak, postoje modeli koji obećavaju da će biti jednako nosivi i poželjni iz sezone u sezonu. Palazzo traperice su jedan od njih

Skinny traperice dugo vremena su vladale modnom scenom, a trendseterice nisu priznavale ni jedan model čije nogavice nisu usko prijanjale uz nogu. No, onda je nastupio potpuni preokret, a modnom scenom zavladale su široke traperice lepršavih krojeva. Posljednjih nekoliko sezona modeli traperica širokih nogavica u drugi plan bacaju skinny modele kojih su se zaljubljenice u modu odrekle, bar na kratko.

I tako već nekoliko sezona skinny traperice zamjenjujemo širim i puno udobnijim modelima, a taj trend će se trend, prema svemu sudeći taj će se trend još jedno vrijeme zadržati u modnim ormarima.

A kada je riječ o trapericama širokih nogavica jedan model koji se apsolutno isplati imati, i to bez obzira na oblik tijela ili godine, onda su to palazzo traperice. Ovaj model hlača odlikuju široke nogavice i visok struk koji lijepo oblikuje figuru i kreira uzak struk i duge noge.

Palazzo traperice predstavljaju sjajan spoj klasičnih i trendovskih traperica, osim što su vrlo laskave istovremeno su vrlo udobne za nošenje. Ovaj model odličan je izbor bez obzira na godine i oblik tijela, a nosiv je u gotovo svim prilikama, od dnevnih do večernjih izlazaka garantirajući baš uvijek chic izgled.

Kako kombinirati palazzo traperice?

Svojim retro, ali modernim oblikom, palazzo traperice odgovaraju svakom obliku tijela. Za chic dnevni stajling najbolje će izgledati u kombinaciji s nježnim slip topom, sakoom prebačenim preko ramena, tankim remenom i balerinkama ili pak kombinirane s uvijek elegantnom košuljom. No, odlično se prilagođavaju u sportskom looku pa ih slobodno kombinirajte s uvijek trendi bijelim tenisicama i tankom bomber sportskom jaknom. Za večernje izlaske ove laskave hlače odlično će izgledati s kratkim ili asimetričnim topom, a ukoliko dodate vječne slingback salonke, teško da ćete proći nezamijećeno.

  • +13
Palazzo traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo