dobar izbor

Severina ima divnu alternativu slip haljini, a nosi je uz sandale koje baš nikad ne izlaze iz mode

17.09.2023 u 16:12

Bionic
Reading

Splitska pjevačica javila se povodom još jednog uspješnog koncerta, ovog puta u Biogradu na Moru, a tom prilikom pokazala je i još jednu pažnje vrijednu kombinaciju

Ljetne mjesece Severina je provela kombinirajući red odmora, red koncerata i nastupa. Što se tiče odmora, pjevačica je kombinirala ljepote naše obale s izletima na europske destinacije poput Mykonosa i Saint-Tropeza, a koncerte je nizala duž naše obale, ali i u susjednim zemljama.

I baš u svakoj toj prilici Severina je nizala upečatljive stajlinge. Kada je riječ o scenskim modnim kombinacijama, popularna pjevačica se voli poigravati s krojevima, uzorcima, ali i stilovima. Tako je se na pozornici može vidjeti u haljinama, ali i trapericama, cargo hlačama i kratkom topu.

No, za nastup u Biogradu Seve je zaigrala na kartu elegancije i servirala stajling koji slavi eleganciju i udobnost nošenja ne narušavajući pri tome bespogovorni chic izgled. Na svom Instagram profilu Severina je objavila niz fotografija na kojima pozira u kaftan haljini snažne fuksija nijanse.

Kao savršena alternativa omiljenim slip haljinama koje su osvojile ormare zaljubljenica u modu ovog ljeta, kaftan haljina dolazi s duljim rukavima koji se šire prema krajevima, no s jednakom dozom elegancije i krojem koji slavi obline.

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Krojem vrlo jednostavnu, a opet tako dojmljivu haljinu Severina je spojila s vječnim sandalama – minimalističkim modelom tankih remenčića i to u srebrnoj nijansi, apsolutnim hitom sezone pred nama.

  • +4
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo