glamurozna izdanja

Nezaboravan stajling: Evo što nositi na doček Nove godine ako ste stariji od 50

29.12.2023 u 06:01

Bionic
Reading

Sjedokosa modna ikona Grece Ghanem predstavila je tri stajlinga koji su nepogrešiv odabir za najluđu noć u godini

Novogodišnji stajlinzi uvijek zahtijevaju pomno planiranje jer je riječ o jednom od najposebnijih izdanja - onom u kojem ulazimo u novu godinu i nove početke. Stoga je doza inspiracije uvijek dobrodošla, a kako se odjenuti za najluđu noć u godini ako ste stariji od 50 godina pokazala je Grece Ghanem.

Ova kanadska modna trendseterica poznata je po svojim živopisnim stajlinzima kojima ruši stereotipe o odijevanju u zrelijoj dobi.

Iako uskoro ulazi u 60. godinu, sjedokosa ikona dobro zna da moda ne poznaje godine, pa tako niti glamurozni stajlinzi za Novu godinu ni u kojem slučaju nisi rezervirani samo za mlađu dobnu skupinu.

U nedavnom videu objavila je čak tri prijedloga što nositi na novogodišnju proslavu, a teško je reći koji je efektniji i elegantnom.

Prvi stajling odiše glamurom spajajući zlatne i crne nijanse te šljokice kojima je prekrivena mini haljina dubokog dekoltea i chic dugačkih rukava.

Ghanem je ovim outfitom jasno dala do znanja da senzualni krojevi itekako dobro pristaju i zrelijim dama, baš kao i jarke boje kao što je ružičasta. Naime, njen drugi prijedlog jest kombinezon u stilu Barbie koji baš nikog ne ostavlja ravnodušnim! Posebno u kombinaciji sa srebrnim cipelama i torbicom...

Za kraj, chic Kanađanka donosi jednu umjereniju, a iznimno otmjenu kombinaciju poluraskopčane predimenzionirane crne košulje leopard uzorka i krojenih crnih hlača, ali podignutih upečatljivom plišanom bijelom torbicom.

Što možete naučiti iz njenih kombinacija? Jarke boje su iznimno dobrodošle, baš kao i senzualni krojevi, a ako biste ipak radije nosili nešto više u klasičnom stilu, ohrabrite se podići svoj stajling efektnim modnim dodacima!