hotel Continental

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

25.04.2024 u 14:42

  • +3

Milenij Choco svijet

Izvor: Promo fotografije / Autor: Melani Grabar, Amadria Park

Bionic
Reading

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji

Svi ljubitelji čokolade lijepo vrijeme mogu iskoristiti za najslađi odmor ovo proljeće. Prava mala tvornica čokolade skriva se u hotelu Continental smještenom u samom centru Opatije na glavnoj ulici. Impresivna gastro ponuda hotela oduševit će sve ljubitelje lokalnih specijaliteta, a posebno sve obožavatelje čokoladnih delicija uz bogat sadržaj izdvojenih ponuda koje uključuju uživanje u Milenij Choco svijetu.

Hotel Continental u Opatiji sastoji se od dvije austro-ugarske vile povezane s restoranom u stilu mediteranskog vrta s cvjetnim motivima i daškom starog opatijskog šarma koji očarava goste. Udoban smještaj u sobama i apartmanima s pogledom na more pruža savršenu komociju tijekom odmora. Hotel ima idealnu početnu točku za razgledavanje jer se nalazi na glavnoj ulici u samom centru Opatije. Cocktail bar nudi velik izbor najfinijih koktela, a uz hotel se nalazi jedinstveni Gastro World s velikim izborom lokalnih specijaliteta u Osteriji da Ugo koji se spremaju od svježih, domaćih namirnica uz koje odlično paše neko fino vino iz velikog izbora. Uz prefine kolače i slastice u kavani Continental, Milenij Choco svijet oduševljava kreacijama od čokolade koje se proizvode u toj maloj tvornici čokolade u hotelu.

Lijepo vrijeme i uživanje u najfinijoj čokoladi jamče pravi gastronomski užitak u prekrasnom ambijentu bajne Opatije. Milenij Choco svijet u hotelu Continental u samom centru Opatije očarava svojom ponudom sadržaja i proizvoda od čokolade. Uz posebne ponude hotela gosti mogu dobiti savršen uvid u pravu malu tvornicu čokolade u hotelu gdje se tradicionalno proizvodi najfinija čokolada, izrađuju čokoladne skulpture i održavaju radionice čokolade. Posebno iskustvo je i masaža s čokoladom koja goste čeka u hotelu Continental uz Choco Therapy paketu. Choco Therapy uključuje ne samo udoban smještaj i bogat buffet doručak, već i ekskluzivno iskustvo u Milenij Choco svijetu uz ulaznicu za degustacije popraćene zanimljivom pričom o čokoladi, 10% popusta na sve proizvode Milenij Choco svijeta, koji su odličan suvenir i poklon te 20% popusta na opuštajuću masažu čokoladom u Wellnes Oasisu hotela. Choco Therapy je odlična prilika za slatki odmor tijekom proljeća koja goste vodi kroz priču o čokoladi i kreira jedinstveno iskustvo odmora, opuštanja i hedonizma.

Ljeto u hotelu Continental također je puno prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena, ali i uživanje u slatkim, čokoladnim radostima. Posebna slatka ljetna ponuda u hotelu Continental u Opatiji uključuje smještaj s doručkom, piće dobrodošlice uz 10% popusta za restoran Osteria da Ugo, ulaznicu za Milenij Choco svijet i prigodnu degustaciju uz priču o čokoladni te poklon bon za 10% popusta na Milenij Choco svijet proizvode. Provjerite više na amadriapark.com i rezervirajte svoj ljetni odmor već danas!