UKRALA POZORNOST

Dramatično izdanje Demi Moore: Slavna crnka brojne je zasjenila u ovoj haljini

07.05.2024 u 13:25

  • +2

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL STEWART / INSTAR IMAGES / ANGELA WEISS / AFP / STEPHEN LOVEKIN/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDI

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Striptiz' pojam glamura podigla je na novu razinu dolaskom na ovogodišnje izdanje njujorške Met Gale

Sa nikad prije viđenim nakitom brenda Cartier, 61- godišnja Demi Moore ovog je ponedjeljka zatresla stepenice njujorškog muzeja Metropolitan u jedinstvenoj, cvjetnoj haljini po zamisli dizajnera Harrisa Reeda.

Stvorena od vintage tapeta, krasio ju je prekrasan motiv ružičasto-bijelih cvjetova na prednjoj strani, s krilatim rukavima u obliku srca i ukrasima u obliku strelica.

Ovom upečatljivom haljinom u potpunosti je dočarala ovogodišnju temu bala Met Gala, a prema riječima njezinog glam tima, cjelokupan look inspiriran je dosad neviđenom Cartierovim nakitom koja predstavlja odraz viktorijanskog cvijeta u cvatu.

Prema modnoj bibliji Vogue, Cartierov komplet nakita s kakvim se pojavila Moore predstavlja kombinacija ogrlice s privjeskom i naušnicama Cloris cvijeća. Ogrlica sadrži 7,87 karata smaragda i spirale optočene platinom i dijamantima sa smaragdnim središtem, dok su naušnice stvorene od zelenih smaragda i dijamanata od 2,25 karata.

'Ova haljina je za mene poput latica koje su otpale [s cvijeta]', za Vogue je izjavila zvijezda filma 'Striptiz'.

Njezino pojavljivanje na stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan uslijedilo je nakon petogodišnjeg odsustva s istih.

Godine 2019. Moore nakon osam godina pojavila na Met Gali u duboko dekoltiranoj crnoj haljini s potpisom modne kuće Saint Laurent.

Na crvenom tepihu Demi je posljednji put zablistala na oskarovskoj zabavi Vanity Faira održanoj u ožujku, a tada je ukrala pozornost u odvažnoj smeđoj haljini s izrezima, okružena kćerima iz braka s holivudskom zvijezdom Bruceom Willisom.

  • +6
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Michael TRAN / AFP / Profimedia