S Tavana u Dvoriste!

S Tavana u Dvoriste!

20.05.2014 u 15:23

Bionic
Reading

Mali plac na Tavanu se u subotu, 24. svibnja, iz Sinkoviceve ulice, br. 8, s Tavana, odlucio spustiti u dvoriste Cafe u Dvoristu, u Zerjavicevu 7/2 ... i sve to od 11 do 18 sati!

Dragi i predragi nasi tavanasi, maloplacni pohoditelji, redovni i kampanjci, vazno je da skuzite kako ove subote NISMO na Tavanu.


Povezali smo se s nasim dragim, mladim i nadasve perspektivnim ljudima/istozivljenicima & misljenicima iz Cafe u Dvoristu kako bismo zajednicki iskreirali jedan sasvim novi & donjogradski, zelenovalni Mali plac na Tavanu, a zapravo u dvoristu ;)


Cafe u Dvoristu nalazi se u neposrednoj blizini Svacke ilitiga Svacicevog trga, ima jednu od najboljih kava u gradu zajedno s cajevima & jos kojekakvim poguzijama koje cete imati prilike otkriti, ako vec niste ;)


Slusat cemo dobru mjuzu, djemat, drijemat na suncu, brunchat ili cak rucat, a mozda i doruckovat! i uzivat u novom prostoru, ljudima i maloplacju

Ne propustite nas dakleM u dvoristu Cafe u Dvoristu, u subotu 24. svibnja, u Zerjavicevoj 7/2, od 11 do 18 sati

Na licu mjesta nas, osim posjetite, podrzite & pridruzite nam se u skupljanju donacija za susjede (u Hrvatskoj, Srbiji & BIH) u nevolji!


Svakovrsne donacije su dobrodosle!

Mali plac/Tavan is hooked on Cafe u Dvoristu - ou jea!

hooked on this thing calle love!