Kokteliziranje na Tavanu

Kokteliziranje na Tavanu

10.01.2013 u 15:03

Bionic
Reading

... s prijateljem i profesijonalcem u koktelskom, ali i svakom drugom smislu ;) - Tomasom Vikariom! Iz Australije je doletjeo direktno na Tavan ;)

Tomasa znam dugi niz godina (što će rijet 6,7). I njegovu suprugu Anu također. I oboje su mi bili prijatelji. I odvojeno i zajedno :). Upoznala sam ih dok se još nisu ni poznavali, a kamoli bili svjesni da će jednoga dana biti supružnici i živjeti u - Australiji!

Kao i sve sretne priče i njihova je prepuna avantura, promjena, zajedničkog učenja i uživanja u životu.

Moja koleginica blogerica Petra Nižetić, napravila jenekidan post o svojim prijateljima Che Chair-ovcima koji su sreću potražili u Kanadi, pa ću i ja u svome, današnjemu postu spomenuti da su i moji prijatelji sreću morali potražiti u Australiji.

Ovdje im se nisu otvarale poslovne prilike za razvijanje vlastitih potencijala i kreativnosti, širenje krila i nove izazove. Pa se Tomas potrudio da dobije posao na drugom kraju svijeta. I dobio ga je. I spakirali su se i - otišli.

Nakon dvije godine života, prvo na Novom Zelandu, pa ondak u Australiji, došli su u Hrvatsku u posjet svojim obiteljima i prijateljima.

Bili su i kod mene i pasica i pričali smo do kasno u noć i pili vino i jeli neka jela koja sam, nakon mjesec dana tuge pregoleme i nekuhanja, skuhala za njih. Dobro, ne jela nego jedno jelo - rižoto od bundeve!


Ovdje zapravo piše Tomas + Sjedi&Jedi + Jelena = Kokteli na Tavanu


Kao što vidite - iskoristila sam priliku i nagovorila Maju da snimimo Tomasa dok smišlja, mućka i servira koktele


E pa evo kako izgleda dio pribora (ne)ozbiljnog koktelmajstora ...


Led s pumpe na Langovom ... ilitiga sve se može kad se hoće!


Reklama za Monin - zbog kojega su Ana i Tomas tamo gdje jesu. Naime, Tomas radi za Monin. U Australiji i na Novom Zelandu!


Master at Work


Kukuuc! Tom Kruz? ;)


... il' Hamfri Bogart? ;)


Wonderful, Funny, Friendship and Ugg Australia Boots! Golden - ofcourse ;)

Sutra - recept za prvi koktel. Stej tjund!