Turist/ica sam i time se ponosim!

Turist/ica sam i time se ponosim!

21.08.2012 u 11:30

Bionic
Reading

... itiliga Proud to Be a Tourist ime je prvog proizvoda reklamne agencije Utorak_biro za propagandu. Za ideju, kojih Utorkofci inače imaju na bacanje, zaslužna je Iva Domić, za dizajn Luka Juras, a za nošenje majica i kutija Jakov Vilović ;)

Da, da samo slušajte, gledajte i upijajte kako nema posla, kako će sljedeća godina biti još gora od ove, kako je recesija, kako se ništa ne može i ne radi, kako je sve crno i kako nam nema spasa ... umjesto da zgasite taj radio i telku!


Sva se ta kukavna energija može upotrijebiti za stvaranje, pretakanje ideja u proizvode i lansiranje istih kako na hrvatsko tako i na svjetsko tržište!

Živimo na kraju vremena, kako bi rek'o Mr. Žižek, iako ne u ovome kontekstu o kojemu ja gudim. Po meni postoje, više nego ikad prije, raznorazne mogućnosti za promjene, rad, stvaranje, preuzimanje odgovornosti za vlastiti život.


Zato živjeli svi koji nešto pokušavaju, naročito ako je kreativno, zaigrano i pritom iskoristivo/isplativo!

Iva (Domić) i Jakov (Vilović)imaju reklamnu agenciju Utorak_biro za propagandu kojoj godinama od devetdopet rade za razne brendove, a ondak uslobodno vrijeme izmišljaju vlastite. 



Proud to be a tourist jedan je u nizu takvih projekata s jednom ključnom razlikom - p(r)omaknuo se od ideje u realizaciju!


Proud to be a tourist univerzalna je turistička majica; suvenir neopterećen destinacijama i nacijama, posvećen putnicima/turistima gdje god se zatekli, a zapravo svima nama na zasluženom odmoru - kaže Jakov

Za simpatičan i uočljiv dizajn majica (a postoje dvije verzije kao što vidite) koje se već prodaju u Vino&Ino wine baru i concept storeu u Šibeniku, zaslužan je dizajner i prijatelj Luka Juras ...


... ideja je Ivina ...


... a Jakova je dopalo nošenje kutija i manekenski dio posla


Majica je proizvedena u Hrvatskoj (thumbs up!) Naručuje se preko Facebooka (ukucajte Utorak u Search), Twittera (utorak_bzp) ili mejlom na iva@utorak.hr (gdje se ujedno i raspituje o cijenama)


Evo vam je još malo u dobro poznatim kontekstima ;)

Foto: Utorak_biro za propagandu
S dobro poznatim pozadinama ...


... pomagalima i ...

Foto: Utorak_biro za propagandu
... ponašanjima na zasluženom odmoru!