Oh La La za dvoje

Oh La La za dvoje

17.08.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Zadivljujuće ukusno uređen prostor, simpatična vlasnica, profesionalna agencija koja isti iznajmljuje ... jesmo li u Hrvatskoj? O da, jesmo. U Šibeniku gradu i to u strogom centru ;)

Ovaj je primjer triska svim pljuvačima po hrvatskoj turističkoj ponudi, uključujući i mene.


U Oh La La - u (ime studio apartmana za dvoje) smo bile smještene tijekom Terranea i nije nas bilo dvoje nego tri curke

Oduševile smo se uređenjem, ljubaznošću, ljepotom/blizinom lokacije i Šibenikom kao takvim. Osobno, dugo nisam zalazila u taj kraj i zadnjih sam godina slušala samo o tome kako je Šibenik mrtav grad s tu i tamo kojom pričom o Terraneu kao glazbenom najfestivalu u Hrvatah.

Ugodno iznenađenje je eufemizam za ono što sam tamo doživjela ove godine.
Naš je apartman bio u strogom centru, blizu Vino&Ino wine bara i concept storea dragog poznanika Vedrana Gulina (+ Nikole Krasića) tako da smo svaki dan tamo hodočastile na čašu/butelju nekog od vrhunskih hrvatskih vina iz bogate ponude.
Hit
ljeta nam je gemišt od BibichevogThink Pink Rosea s par kriški limuna :).

Nadam se da ću uskoro dobiti fotke od prijatelja fotografa pa ćete imati prilike zaviriti u taj također divno uređeni prostor i odorice u kojima paradiraju Vedranove konobarice i konobari, a koje je za njih i Vino&Ino napravila moja Zdraffkica na Tavanu.


Dakle, da se vratim na apartman; prilažem fotografije istog e da biste vidjeli da i kod nas ima ljudi sa stilom i smislom za uređenje i drugačiji pristup turistima, osim onog ''naguraj stari namještaj od babe u konobu ili garažu i iznajmi to beštijama za 70 evra po danu!''


U ovom nas je apartmanu osim divnog interijera dočekala i kava i voće i čaj i simpatična Aleksandra, vlasnica koja je živjela u Parizu veći dio života (ne želim insinuirati da je to ključno, ali u ovom slučaju je vidljivo na svim razinama)


Ona je zaslužna za uređenje i superiskoristivost ovog zapravo malog prostora koji se uopće takvim ne doima


Agencija Kola-Fjaka zaslužna je za najam ovakvih prostora i korisne informacije o restoranima i događanjima u Šibeniku i okolici koje nesebično i ljubazno dijeli turistima

Pogled s vrata i pogled na vrata

Bravo ljudi! Baš ste me razveselili! I drago mi je da u sklopu stranice imate i blog sa zanimljivim pričicama o Šibeniku i pripadajućem mu akvatoriju - baš sam uživala surfajući ;).


Ako je netko od vas postsezonac ili voli pobjeći na more...


... na romantični vikend toplo preporučujem Oh La La!