Mandarin i žižula, marmelade za blagdanska jutra

Mandarin i žižula, marmelade za blagdanska jutra

29.11.2011 u 12:38

Bionic
Reading

Neobične, domaće, kuhane s ljubavlju, strpljenjem i predanošću. Gogo i Alen (blogeri Manjade) su korak po korak zaokružili cijeli proces, od branja, kuhanja, punjenja teglica do dizajniranja etikete! I na kraju su otvorili i web shop na svom blogu - bravo majstori!

Ovih se dana po  Facebookusharea porukica koja se tako dobro uklopila u Manjadin koncept s marmeladama. Naime, netko je postao sljedeći tekst:

Bilo bi dobro da se odlučimo za kupovinu božićnih i novogodišnjih poklončića od malih proizvođača, iz dućančića s rukotvorinama, od nezavisnih knjižara, od prijatelja/ica koji prave unikatne stvarčice, od ljudi u našoj okolini koji se opiru lošim stranama globalizacije. Ako podržimo male proizvođače rukotvorina, njihovi, a time i naši, blagdani bit će sretniji. Ako se slažete da je ovo dobar način kupovine poklona, kopirajte tekst i proslijedite dalje.


Prije nego je krenula ova kampanja, Gogo mi je po zajedničkoj prijateljici, također blogerici poslao marmelade na kušanje i tražio moje objektivno mišljenje

Niti u jednom trenutku nisam sumnjala da će me oboriti s nogu! Dvojac Manjade
ima istančan ukus, gastronomske vještine i ljubav prema hrani koja mora rezultirati vrhunskim proizvodom.


Žižula savršeno pristaje uz mladi kozji sir, dok je Mandarin idealan za hladna zimska jutra, uz svježe pecivo i toplu bijelu kavu ...

To je moj izbor koji vas može inspirirati na online kupnju jednog ili oba proizvoda koja ćete onda kombinirati prema zahtjevima vlastitog nepca.

Ako nepce potvrdi proizvod, možda ste upravo pronašli idealan božićni poklon i za druga, bližnja, srcu draga nepca ;) i podržali trud i rad malih proizvođača!


Home made Mandarin s home made dizajniranom etiketom s jedne i ...


... druge strane


Pa Žižula s oštre i ...


... malo mutne, ali arty strane ;)

I za kraj, evo što dečki kažu o svojim marmeladama - i ne lažu ;):

Domaći proizvod. Ograničene količine. Od nešpricanog voća iz našeg obiteljskog vrta u Ližnjanu. S niskim udjelom šećera i čak 120% voća u svakoj teglici. Naručite ih sada i okusite autentične okuse Južne Istre. Originalan božićni poklon koji se ne može naći na svakom uglu.

Mmmmljaaac!Obliz! Uživ! - to kažem ja :)